USLOVI KORIŠĆENJA


Informacije o kolačićima

Napomena – Ova stranica objašnjava kako se koriste kolačići na veb-sajtovima kompanije Tenfore.

Kako Tenfore koristi kolačiće

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vaš računar postavljaju veb-sajtovi koje posetite i određene e-poruke koje otvorite. Oni se široko koriste da bi omogućili rad veb-sajtova ili njihovo efikasnije funkcionisanje, kao i da bi pružili poslovne i marketinške informacije.

Koristimo kolačiće da bismo zapamtili vaša željena podešavanja kolačića. To znači:

Ako izbrišete sve kolačiće, moraćete da ažurirate željena podešavanja
Ako koristite drugi uređaj, profil računara ili pregledač, moraćete ponovo da ažurirate željena podešavanja
Detaljnije informacije o kolačićima potražite na stranici www.allaboutcookies.org

Kolačići koje koristimo:

 Ime  Opis

_ga

Ovaj kolačić prikuplja informacije o tome kako korisnici koriste ovaj sajt u svrhe analize.
_gat Ovaj kolačić ograničava prikupljanje podataka ako ima previše zahteva korisnika na jednoj stranici. Neki zahtevi korisnika su blokirani a rezultati projektovani.
_gid Naziv ovog kolačića se dovodi u vezu sa servisom Google Universal Analytics. Izgleda da je ovo novi kolačić i, počevši od proleća 2017, nije bilo informacija od kompanije Google. Ovaj kolačić pohranjuje i ažurira jedinstvene vrednosti za svaku posećenu stranicu.
_gtag Google podatke prikupljene ovim kolačićima čuva na serverima u Sjedinjenim Državama. Google može preneti ove informacije trećim stranama ako je to potrebno zakonom ili ako takve treće strane obrađuju podatke u Google-ovo ime.
fe_typo3_user Ime kolačića povezano je sa sistemom upravljanja sadržajem Typo3. Obično se koristi kao identifikator sesije korisnika za omogućavanje pohranjivanja korisničkih postavki, ali u mnogim slučajevima to zapravo i neće trebati jer platforma može postaviti default, mada to mogu sprečiti administratori
  • Home